2013. szeptember 30., hétfő

Elrepülő Szeptember

Holnap már Okt.1,hová szalad ennyire az idő??
Csak kapkodom a fejemet,hogy már megint el telt egy hónap és és és.....jajj sok minden megfordul ilyenkor a fejemben.Mit kellene még csinálni,mit ne felejtsek el,mi jön még ezután.
Benne vagyunk az ősz közepében,mindjárt itt a tél és olyan jó lenne még sok szép holmit horgolni.Leporoltam a tavalyi őszi ajtó koszorúmat,mondjuk nem is állt szándékomban másikat készíteni,nagyon szép idén is.Eljutottam odáig,hogy ki is akasszam,sőt még egy napraforgóval is kiegészítettem,szerettem volna még egy baglyocskát is horgolni rá,de szerintem azt már csak jövőre.Nem kapkodok,jövőre is készíten kell rá valamit így akkorra marad a bagoly. :-)
Amúgy több napraforgót is készítettem-Belli ezt neked írom-mert szerettem volna egy szép lógó őszi díszt készíteni,de sajna kevés lett a napraforgó,így más készül belőlük,mert nincs időm több napraforgót horgolni.Meg kell ahhoz is a lökés,hogy úgy érezzem ha törik,ha szakad én azt egy délelőtt alatt megcsinálom.Szóval vártam ezt az érzést de még nem jött el,így nem lett 10 napraforgónál több.Más ötletem támadt,amit félig már meg is valósítottam.Remélem pár napon belül,be is fejezem. :-) de kitudja!!!! :-D


 Az őszi kert virágait gyűjtötte össze nekem a kisfiam.Ugye milyen szép színes?




4 megjegyzés:

  1. A virágok nagyon szépek:)A koszorú miatt pedig nagyon irigy vagyok!:))))Ügyes vagy,tetszenek a napraforgók és kíváncsian várom,hogy mi lesz belőlük!Puszi

    VálaszTörlés
  2. Ne legyél irigy,hisz te is simán összehozol egy ilyen kis koszorút.Megmutatom mi lett a napraforgókból nem nagy valami egy kis dekoráció. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az irigységet természetesen jó értelemben írtam...:))Megyek is és nézem a kész művet!

      Törlés
    2. Persze,tudom én azt!!! :-)

      Törlés