2014. január 9., csütörtök

Kérésre

Icusnak.Írtam,hogy a hétvégén felteszem a minta bemutatóját Neked,de most akadtam erre és akkor hamarabb szemügyre tudod venni.Én is lefotóztam a fázisokat,de sajna még nem jutottam el az összeilleszésükig.De ez is szuper,sőt szinte ugyan így fotóztam én is.Ha kell írok valami féle leírást is,ha az még pluszba segít,de írj,hogy hol akadtál el és segítek :-) remélem sikerülni fog meghorgolni :-)

2 megjegyzés:

  1. Jaj, de aranyos vagy, köszönöm szépen! A narancssárga résznél nem tudom, Ott újra kell az egyes részeknél kezdeni, vagy a nem? Hogy vezetem a fonalat? Én csak zölddel szeretném csinálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A narancssárga résznél kétráhajtásospálcákat a zöld minden 3. láncszemébe öltöd,végülis oda ahová a zöldnél visszaöltöttél.krp,láncszem,krp,láncszem,krp,lsz,krpl,lsz 2 lsz rp a zöldbe,majd 2lsz,krp,lsz,krp,lsz,krp.krp és rp a az 5 zöld láncszembe.jujj remélem érthető.ha csak zöldel csinálod akkor sokkal könnyebb nem kell színtváltogatni.a lényeg hogy mindegyik szín egy új sort jelent,tehát 1. fehér,2 lila,3 nsárga,4.sor zöld,5.sor piros és a 6. a kék a szára :-)

      Törlés