2013. február 13., szerda

Egy táska

Most csak egy kép,később írok is.........
A táskáról csak annyit írnék,hogy nem ilyet szerettem volna,de ilyen lett.
Tavaszra szerettem volna egy táskát,szét is néztem mi a kínálat a neten,hogy ötleteket szedjek.
Több sem kellet,be is zsongtam a gyönyörűbbnél gyönyörűbb táskáktól,azt sem tudtam melyikhez kezdjek hozzá.Nagyon tetszettek a nagy nagyinégyzetes kéztáskák,amik ugye nem is bonyolultak,csak egy nagy nagyinégyzetet kell horgolni és szinte már kész is van.
 Na,ha már megtetszettek kezdjek is hozzá,első táskának megfelel.
El is kezdtem a színnel akadtak gondjaim,színeset akartam,mivel még is csak tavasz lesz,de mivel fekete a kabátom és az öltözködésem sem mondható nagyon színesnek,ezért a barnás színnél döntöttem,az még is csak megy sok mindenhez.Igaz nem éppen a tavasz színei,de majd legközelebb alkotok valami színesebbet.
Aztán amikor a vége fele jártam a négyzetemnek,azon tűnődtem miért is akarok én kézi táskát mikor nem nagyon szeretem,most meg pláne nem mikor Lénát is a kezembe cipelem szinte mindenhol....csak nyűg még egy plusz motyó a kezembe.Mindíg is jobban díjaztam a tarisznya jellegű táskákat,csak feldobom magamra a gyereket a kezembe aztán indulás,plusz még a jó benne,hogy tuti nem hagyom el sehol,mert mindig rajtam van.
Ezért úgy döntöttem nem készítem el most(majd legközelebb) a kézi nagyit,inkább lesz belőle tarisznya.
Bélést varrtam bele,majd 3 oldalát összehorgoltam,az eredmény egy nagy borítékra hasonlít. Végül a fület is rá varrtam,amit egy agyonhasznált kínai táskáról operáltam le,ez az egy  még használható maradt rajta.Zárónak mágnes kapcsot tettem.A végeredmény egy könnyű,praktikus kis tarisznya,amibe pont a legszükségesebbek férnek el.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése