2014. január 25., szombat

Léna új ruhája

..is elkészült a napokban.Össz-vissz 1 hét alatt sikerült meghorgolnom,ez csúcs,mert mindig van más horgolni valóm és az ilyen aprócska ruhák is több hétbe kerülnek mire kikerülnek a kezem alól.Ezért ez most gyors gyártás volt :-) Turis fonalból készült ami elég strapa bíró,nem tudom miféle lehet akril és talán gyapjú keverék valamilyen arányban.Nem is baj,hogy strapa bíró,mert ezek a gyerkőcök aztán nem kímélnek semmit értem ezalatt,hogy húzzák,nyúzzák,kenik össze mindennel,másznak-kúsznak.Ennél a ruhánál nem gond nem volt nagy összegű a fonal,még sem örülnék ha egy finom gyapjú több ezer ft-os fonalú ruhácskában ezeket csinálná!! :-D :-D szóval egyszerű fonal,egyszerű minta(fejből),egyszerű ruhácska egy nagyszerű leányzónak!! :-) :-)






2 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki a ruha(is!!),és nagyon jól áll Lénának!Boldog kislány lehet,hogy az anyukája mindig ilyen szépségeket készít neki:)))Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel készítek neki mindent,és el is rakom őket,hogy egyszer majd talán az ő kislánya is hordhassa! :-) Az nagyon jó érzés lenne! :-) köszönöm! :-)

      Törlés