2014. január 6., hétfő

Virágos tűpárna

Ma valami színes dologra vágytam,valami ami kicsi,színes és hasznos és én készíthetem el.Már régen szerettem volna egy horoglt tűpárnát ,nem nagy munka tényleg meg van seperc alatt,de eddig még nem fogtam neki egynek sem.Így már meg is született mi is fog ma kikerülni a kezeim alól ami szebbé teszi  a napomat.Olyan cuki lett,hogy fényképes bemutatót is készítettem.Remélem értehtő és jó írtam mindent,ha valaki valami hibát vezs észre írja meg nyugodtan. :-)





6 megjegyzés:

  1. Most aztán "elöntött a sárga irigység" :))))))))))))))))))))Először is nagyon régóta én is vágyok egy hasonló "hasznos" darabra,másodszor meg a képes útmutatód egyszerűen SZUPER!!!!!! De most komolyan....nagyon klassz a tűpárna és ügyesen megcsináltad a képeket is!Azt hiszem már meg is adtad a kellő lendületet,hogy én is horgoljak egyet magamnak:))))KÖSZÖNÖM!!!!!
    U.i.: Minden eddigi bejegyzést is olvastam,csak nem volt időm írni:)))Nagyon Boldog Új Évet kívánok!!! Puszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az előbb lemaradt....nagyon sok csodás dolgot horgoltál,készítettél:)))A lóhere(is) nagyon tetszik!

      Törlés
    2. aranyos vagy!!!!!!!Örülök,h tetszik és nagyon remélem meg is horgolod!!!!!Én imádom!!tuti készítek még hiszen ajándékba sem utolsó!! :-)Sok puszi!!És nektek is Boldog Új Évet!!!

      Törlés
  2. Nagyon- nagyon tetszik, és ez a fázisfotózás külön jó, nekem, mint kezdő horgolónak. Sajnos a lóhere nem jött össze, nem tudtam a rajz alapján hogy merről merre is megyek. Ha esetleg készítesz még, csinálnál róla hasonló fázisfotókat? Annyira jól néz ki az is, hogy engem meg amiatt esz meg a sárga irigység. :)))

    VálaszTörlés
  3. köszönöm szépen.Készítek szívesen fotókat arról is.Ha nem lennének külön színnekkel megrajzolva minta,nekem is feladná a leckét nem hogy egy kezdő horoglónak :-) hamarosan láthatod itt! :-)

    VálaszTörlés