2014. június 25., szerda

Ha már

...felhők vannak a gyerkőc szobában,gondoltam kellene valami ami még oda illik a témába.És akkor böngészve megláttam egy képet, és tudtam,hogy ez lesz az!!Amit pedig megláttam egy hőlégballon.Minta hiányában nekiláttam saját magam,nem tűnt bonyolúltnak,és nem is volt az !Színes,egyszerű,mutatós pont ilyen kellett oda ahová szántam.A gyerkőcök még nem látták,de remélem nem fogják kidobni a szobájukból! :-)
A két utolsó kép története röviden:Megkértem az Uarcskámat,hogy segítsen felakasztani a karnisra a művemet mert én törpe vagyok ő pedig létra.Meg is tette,aztán a kezébe akadt egy gólya plüss és egyből beindult a fantáziája!! :-D Meg kellett örökítenem! :-)









2 megjegyzés:

  1. Tényleg csudi jó...jól tetted,hogy meghorgoltad!A gólya nagyon jól mutat rajta,kár lett volna kihagyni a fotózásból... :))))Biztosan tetszik majd a gyerkőcöknek is!

    VálaszTörlés
  2. Na igen a gólya!!Nagyon jót nevettem amig a férjecském babrált vele,nagyon jól mutat vele tényleg.Nekem is nagyon tetszik a végeredményt örülök,hogy másnak is! :-) Puszi! :-)

    VálaszTörlés