2013. május 28., kedd

Díjat kaptam,

ami játék.Méghozzá  Belli-től,akitől nagyon aranyos,hogy pont rám is gondolt.Köszönöm Neked.
A játék lényege,hogy a feltett kérdésre válaszolni kell,majd 4 blogolónak is fel kell tenni egy új kérdést.


Belli kérdése felém:Miért kezdtél el blogot írni?

Az első blogomat azért kezdtem el írni,mert anyukaként elég sok mindennel tevékenykedem ezeket a dolgokat,pillanatokat,ötleteket elsősorban a gyerekeimnek,magamnak és a blog olvasóknak írom le.Én is sok blogból merítek ötletet vagy látok,amiket elkészítünk,alkotunk vagy tanulunk belőlük és ezeket jó egy helyre gyűjteni.
A második blogom pedig a horoglásról szól többnyire.De néha elkalandozok más kézimunkák felé is.2 éve kezdtem el horoglni és úgy gondoltam ezeket a horgolmányokat én is meg mutatom,mint sok-sok blogoló aki ezzel foglalkozik.Személy szerint nagyon szeretem mások munkáját nézegetni és nem egyszer ötleteket is merítek belőlük.Olyan sok szép horgolt munka kerül ki egyes emberek keze alól,hogy öröm nézni.És úgy gondoltam talán valaki azén munkáimat is szívesen nézegeti!! :-)


Röviden ennyi miért is írok én blogot,persze erre is szeretnék több időt szánni,de ha valakinek van családja az tudja milyen nehéz is több darabra szakadni,mindenhol jól teljesíteni.Nehéz,de néha sikerül mindenre egy kicsi időt szakítani!!
Puszi mindenkienk!!

És az én kérdésem:Mi az a 3 dolog ami örömet okoz számodra?

És akiktől kérdezem:Kriszti
                                 zsuzsi
                                Panka
                                Icus

Köszönöm még egyszer  Belli! :-)





4 megjegyzés:

  1. Örülök,hogy nem vetted rossz néven ezt a játékot:))Nem mindenki örül az ilyesminek,de én most boldog vagyok,hogy jól választottam!
    Köszönöm,hogy válaszoltál:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze,hogy válszoltam,miért ne tettem volna,meg?Örültem,hogy gonddoltál rám,ez csak természetes,hogy válaszolok!! :-)

      Törlés
  2. Böbe, milyen kedves, hogy rám gondoltál, teljesen meglepődtem! :) Köszönöm szépen, és itt találod a válaszomat: http://egeszenpanka.blogspot.nl/2013/05/kerdes.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök,hogy nem vetted rossz néven,nagyon kevés valakit ismerek így vírtuálisan,de te az elsők között voltál akiket megismerhettem,így téged is választottalak. :-)

      Törlés