2013. július 8., hétfő

5 éves Atis

Tegnap ünnepeltük az én már nem is olyan kicsi fiacskám születésnapját.
Hogy milyen is az én 5 éves Atisom?
Kezdeném azzal,hogy egyre jobban,napról-napra jobban hasonlít az apukájára.Tiszta apafej,apatest.Magas,vékony,sportos,helyes kis pasi! :-)
5 évesen sok minden érdekli,mondhatom azt is,hogy minden nap talál valami érdekfeszítő dolgot,amit el kell neki magyarázni,megmutatni,beszélni róla.Most pl. a titanic keltettete nagyon fel az érdeklődését,egyik nap meglátta a tv-ben és persze azóta minden nap feldobja a Titanic témát.Emelett a hajók is érdekelni kezdték,ez a nyaralás alatt nőtte ki magát,hisz sok hajót látott.Ja,és a repülők.Most ez a két téma foglalkoztatja nagyon és a megunhatatlan traktorok és az összes mezőgazdasági gépezet!
Ha ezeket megunta,jötnek a számok.elképesztő agya van hozzá,általában az esti együtt fürdőzések alkalmával szoktam neki feladatokat mondani,amiket hibátlanul megold.Nem kell nagy dolgokra gondolni,összeadást,kivonást szoktunk megoldani.
Most volt az óvodai év végén szint felmérése,minden évben van ugye.Itt olyan ügyesen teljesített,hogy az óvónénik csak ájuldoztak,hogy középsős léttére milyen tájékozott,ügyesen látja a dolgokat és számol.Ha engedhetnék már küldenék is iskolába,de a kora nem engedi.
Na,ne ilyen sietősen,azért akarunk mi oviba járni. :-)
Jó volt hallgatni,ahogy az óvónénink beszélt Atisról nagyon büszke voltam rá,meg vagyok is.
a sport terén váltottunk,most focizik a drágám.
a kick-box-ot megunta,legalábbis most nem hajlandó járni,erőltetni nem szeretném neki,ha ennyi volt az érdeklődés a kick-box felé,akkor ennyi.Most élvezi a focit,ugye amit apa is űz,ezért remélem ez a sport kedvenc lesz.
Biciklizni is nagyon szeret,nem olyan régen tanult még meg biztonságosan 18-as biciklivel tekerni.ni Azóta pedig minden nap tekerünk.
Rajzolni és színezni nem nagyon szeret,de ha rajzol akkor szép művek kerülnek ki a keze alól.
rengeteget beszél.kérdezősködik,sokszor kell rászólni,hogy hagyd már abba egy kicsit,csendet akarunk!! :-D
Nagyon ragaszkodik az apukájához.
Szereti nagyon a kishugát,ha kedve van játszik is vele!! :-)
Állandóan csavarogna,mindegy hogy hova,csak menjünk vagy menjen.
Szereti az állatokat a két kutyánkat főleg.
Elég makacs,akaratos 5 éves kis fiam van. :-) Ha kell valami az azonnal kell,ha nem úgy van valami ahogy ő kigondolja,hiszti,toporzékolás.Néha nehéz vele,de megoldjuk! :-)
Összességében egy roppant ügyes,vidám,kópé,talpraesett,mosolygós,vicces,tanulékony,kedves,imádni való fiúcska,akiről még kb 4-szer ennyit tudnék írni!!!!












2 megjegyzés:

  1. Isten Éltesse sokáig ezt a nagy fiút!Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok Neki:))
    A képekről sugárzik a boldogság:))

    VálaszTörlés
  2. kÖSZÖNJÜK,nagyon aranyos vagy!!Örülök,hogy így látod,mert így is van,boldog,szép nap volt a tegnapi! :-)

    VálaszTörlés