2013. július 30., kedd

Gyümölcsösgömb építmények

...vagyis mire jó egy csomag gyümölcsös gömb?Azt nem szeretem ha megeszik,de építeni tökéletes,persze egyet-egyet benasiztak.
Tegnap iszonyat hőség volt és Réka az uncsi tesó nálunk töltötte a délelőttöt.Ki kellett találnom valamit,hogy ne mindíg az legyen a cél,hogy minél hamarabb bombarobbanás szerűen csináljanak rendetlensége a szobába.Tehát a feladat amit adtam nekik,hogy építsenek kedvükre.Adtam mind a kettőjüknek egy-egy tányér gyümölcsös gömböt és fogpiszkálót,majd magukra hagytam őket.Elég sokáig éptígettek és jópofa dolgok kerültek ki a kezük alól.





És amíg a nagyok építgettek,addig Lénámnak adtam egy tál különböző méretű és nagyságú kupakot és egy kicsi cipősdobozt,aminek rést vágtam a tetejére,ő pedig ebbe a résbe dugdosta a kupakokot.Nagyon ügyesen teljesítette a feladatot. :-)


2 megjegyzés:

  1. Nagyon kreatív és remek ötletek:))A képeken látszik,mennyire élvezték a játékot a gyerekek!Ez is azt bizonyítja,hogy nem kell mindig a legdrágább-legújabb dolgot megvenni,elég csak otthon körül nézni és ilyen szuper időtöltés lesz belőle...:))

    VálaszTörlés
  2. Így van!Sokkal jobban élvezik ezket az "olcsó" játékoktat.El is határoztam,hogy nem is fogok egy jó darabig játékot venni.Minek,úgy is megunja egy-két nap alatt aztán csak ott hever valamelyik polcon és ki tudja mikor veszi legközelebb a kezébe.Én meg kiadtam érte több ezer ft-ot.Így legalább nem dobunk ki felesleges pénzt az ablakon. :-)

    VálaszTörlés