2013. november 20., szerda

Elkezdődött

Mindenki erőteljesen elkezdett készülődni a Karácsonyra,ha gyakorlatilag nem is,de agyban biztos sokan gondolkodnak az ajándékokon,dekorációkon,ünnepi menün!Ezzel én is így vagyok,egyre jobban karácsonyi hangulatom van,kézzel-lábbal dolgozgatok,hogy minden munkámat befejezzem és csak az ünnepre koncentrálja!Imádom a Karácsonyt és a rá való készülődést,így elég sok időm megy el ezzel,de nem bánom,mert öröm nézni a házikónk minden szépséges dekorációját,fényeit amik ilyenkor varázslatossá teszik a napokat.Elsőnek egy egészen könnyi kis horgolt dekorációt késítettem,egy hófehér fenyőfát,amit csillogószálas fonalból horgoltam,így a fényben szépen csillog.
A mintt is közzéteszem,de én nem girlandot készítettem belőle mint  akép mutatja,csak 2 fenyőt horgoltam majd össze varrtam őket,kitömtem és hurkapálcikát szúrtam bele,amit egy saját kezüleg dízsített kicsi kaspóba állítottam.Masnit fonalból kötöttem.Lehet flittereket,gombokat,gyöngyöket is rávarrni,ha nincs csillogós fonalunk,de én így a maga egyszerűségébe hagytam.

minta


2 megjegyzés:

  1. SZÉPSÉGES!!! Én is elmentettem már ezt a mintát,nagyon tetszik(pont az egyszerűsége miatt!) :))))

    VálaszTörlés
  2. igen,nekem is ezért tetszik,az egyszerűsége miatt,biztos készül még 2 darab,mert mást is szeretnék vele díszíteni :-)

    VálaszTörlés