2011. július 26., kedd

Egy kis pihenés

Elbújtunk egy pár napra a világ elől.
Elmentünk egy kicsit pihenni egy kicsi faluba,ami a Zemplén-hegység lábánál fekszik.
Erdőbénye egy mesés hely ahol a csend,a nyugalom,a friss hegyi levő teljesen elvarázsolja az idelátogatót,főleg akik nyüzsgésben élnek!!!Akit ide vezet az útja,az biztos lehet benne,hogy teljesen újjá születik,mi persze azért is mert Alföldön élünk és alig várjuk évről évre,hogy egy kicsit barangoljunk,hegyet másszunk és csak úgy élvezzük a nyugalmat.
Fantasztikus volt a szállásunk is,ahol minden megvolt a teljes kikapcsolódáshoz!!Bátra ajánljuk mindenkinek!!
Magita Hotel  volt a szállásunk neve.

Csak egy szösszenet a pakoláshoz!!:))
Szombat este kezdtem el pakolni a bőröndünket,és mondtam Atisnak,hogy pakoljon egypár játékot,amit szeretne,hogy vigyünk,mert nem lesz ugye bár a hotelben külön játék a számára!!Én vasalgattam pakolgattam,egyszer csak meg kiabál,hogy-" Anya,készen vagyok!!",mentem,hogy leellenőrizzem odaérek a bőröndhöz,és mit látok??- a bőröndben csak tornyosulnak a nagyobbnál nagyobb traktorok és mindenféle járgányok,sőt mindenféle kacat amihez talán egy éve nem nyúlt-na,állok és nézem a bőröndöt a gyereket,kérdezem,hogy erre mindre szüksége van e,mire heves fejrázás,persze,mind kell...és a ruhák??
Na,akkor szelektáljuk.....siker,marad egy reklámszatyornyi ...-hurrrá,nincs vita,tehetem a ruhákat is.

Szerencsére minden el pakoltam,sőt!!!Nem tudom,de én mindig,mindenből duplán rakok,ilyenkor mondja az uram-"Szívem,csak 2 napra megyünk,nem egy hétre"-.....,de én szeretek biztosra menni!!:))
Elindultunk,nagy boldogan,de sajnos az időjárás szomorkás volt,mind a két napon elég borult volt,sőt amikor fájó búcsút vettünk a helytől és hazafelé indultunk egész végig szakadt az eső!!!!:(
Nagyon szomorúak voltunk,mert még beterveztem egy sétahajókázást a Tiszán.Ezt majd legközelebb.Képekben mutatom meg hol jártunk  s mit csináltunk,rengeteget tudnék írni,de az már kész regény lenne!!!:)) 2 nap alatt nem sok helyre jutottunk el,de ezt a kis időt sem töltöttük tétlenül.
Sakkozás.
 Boldogkőváraljai vár
 Erdőrészlet
 Luxus :)) számunkra!!:))
 De jó is volt!!:))
 Ping-pong oktató és tanítványa.:))
 Barangolás

 Gyönyörűséges kilátás.
 Ahová nem tudtunk kimenni,mert le van zárva.Habár nem tudom,hogy lett volna bátorságom oda kisétálni!!!
 a nadrág szárát feltétlenül fel kellett húzni!!!:-))
 Toboz gyűjtés,jól jön karácsonyra!!:))
 A vizsolyi templom kertjében,nem lehet fotózni a Vizsolyi Bibliát és a templom belsejében.Ezt is megkukkantottuk,ha már arra jártunk!!
 Erdőbényei Szent György szobor,Atis azonnal a sárkány nyakába vetette magát!!!:))
 Bwoolingoztunk is,szegénykém ebben nem nagyon tudta ki venni a részét így maradt a golyóvizsgálgatás és a jégkrémezés!!:)

 Erdőbényei Emlék park a hősök emlékére.
 Ez a kép akkor reggel készült mikor az utolsó reggelire indutunk,a felhők teljesen átölelték a hegyet!!!Nagyon szép volt.
Hát,röviden ennyi a mi kis pihenésünkről,ami mint mindig elég aktívan telik,de nem bántuk,mert nagyon jól éreztük magunkat!!!Legközelebb több napra megyünk és jobban szemügyre vesszük a környéket.

2 megjegyzés:

  1. Mi is imádjuk a Zemplént, voltunk ott többször. A fellelhető összes várat, kastélyt láttuk :) Gyönyörű hely, a Bükk a kedvencem, de az összes többi hely rögtön a második :-D

    VálaszTörlés
  2. Mi is nagyon megszerettük,habár nem olyan sűrűn járunk arra,mint pl.a Bükkbe vagy a Mátrába!!Az biztos,hogy még nagyon sokszor fogunk még ide látogatni nem is olyan soká,Augusztus 11-én megyünk csak a másik oldalára Vágáshutára.Alig várja már a család!!!:))

    VálaszTörlés