2013. június 3., hétfő

Ő

1 évesen.
Lénám adatai 9100kg,76 cm,5 fog.
Rengeteget eszik,szerintem ha egész nap ülnénk és etetném ő egyfolytában enne.Eszméletlen falánk.Sok mindent fogyaszt,de az anya tej még mindíg sokszor található meg az étrendjében.Kedvence a kenyér.
Ha meglátja hangos kiabálásba kezd.
Első szavunk a labda,ebből adódóan a kedvenc játéka a labda.Olyan édesen mondja.Mást még annyira nem mond,próbálkozik,de még nagyon halandzsa.
Alvása:nappal általában 2 szer,de a második alvása nem szokott túl hosszúra nyúlni.Éjszaka is még többször kl,nagyon várom már,hogy végre átaludja za éjszakát!!! :-)
Járni még nem tudunk,nem is nagyon próbálkozik magától.Bútor és más mellett kapaszkodva,oldalazva járés ha fogjuk a kát,remélem azért hamarosan járni fogunk.Atisom sem járt még 1 évesen .Csak rá 1-1,5hétre.
De tudja ő mikor jön el az ideje,így nem erőltetem.
Imádja az élő állatokat,főleg a mi 2 kutyususnkat.Ha meglátja őket hangosan kiabál és kacagja őket.Zabálni való.
Mutatja mit szeretne.Ha inni vagy enni kell,mutata a pohárra vagy a kenyérre. :-)
Játékokat pakol egyik dobozból a másikba,de legszívesebben mindent szétdobál,aztán a játék kupac közepéről kiabál,mert ugye nem tud átmászni rajta.
Tesóval egyre többet kommunikál,szereti pl pofozni.Ez nem tudom honnan jött,de minket is előszeretettel ütöget.:-)
Szeret a kertben kint ücsörögni a pléden és a füvet tanulmányozni.vagy csak nézelődni.
Még mindíg nagy zene rajongó,ha meghallj az adott kedvencét nagy rugózásokba kezd.
Hál Istennek nem nagyon kapkod be semmit,de nagy az óvatossag,mert szívesen tölti az idejét a bátyja szobájába és hát na ott nincs valami nagy rend,így bármikor előkerülhetnek apró játékok és sosem lehet tudni mikor támad kedve azt megkóstolni.Remélem sose!Mindíg résen kell lenni.
A fürdéseket is nagyon szereti,hatalmas vízben nagy csapkodások.
A legjobban a reggeleket szeretem,olyan édes ahogy fel kel,ahogy nyújtózodik és próbál magáhoztérniésmég gatyog is mellé!
Olyan édes!!!!!!!!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése