2013. június 30., vasárnap

Repülőgép Múzeum

Tavaly mikor Szolnok fele jártunk fedeztük fel a Repülőgép Múzeumot,de akkor még nem volt nyitva,így kimaradt az akkori kirándulásunkból.Azóta pedig hányszor felhozta az én kicsi fiam,hogy mikor megyünk már el a repcsikhez.
Na,most jött el az idő,hogy ellátogassunk a repcsikhez.
aki szereti a repülőket,annak tuti élvezetes a sok helikpoter,vadászgép és más repülők.Én nem nagyon szeretem őket,de számomra is élvezhető volt a látvány.Sajnos csak egy gépbe lehet bemenni egy régi utasszállítóba,de szerintem ezzel nagy baj nincs,mert az is szuper.1 órát töltöttünk a szabdtéri múzeumba,mindent megnéztünk,elolvastunk.Nekünk tetszett.
Aztán,hogy egyből ne siessünk haza,megnéztük a Tiszavirág -hídat,ami gyalogos és bicikli híd a Tiszán keresztül.Nagyon szép kis híd,nagyon tetszett.Olyan mintha hajópadló lenne az egész hídon,középen üveg kockák,így ha lenézünk látni ahogy a Tisza folyik,egy kicsit térisznyom is lett!
A fiúk élvezték! :-)
Nagyon olcsó volt ez a kis kirándulás,mert a Múzeumba nem kellett fizetni,INGYEN megtekinthetőek a repcsik és hídra sem szedtek belépőt(még szép) :-).szóval ez a két látványosság pénztárca barát. :-)

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése